Πόλο

Πήρε τον «εμφύλιο» με Παναθηναϊκό στα πέναλτι το Περιστέρι

Μετά από ένα δραματικό ματς, το Περιστέρι νίκησε 12-10 στα πέναλτι τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Euroο Cup πόλο ανδρών που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο.

Μετά από «θρίλερ», το Περιστέρι νίκησε 12-10 στα πέναλτι (κ.α. 8-8) τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Euro Cup πόλο ανδρών που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο και πήρε την πρώτη του νίκη, αφήνοντας τους «πράσινους» χωρίς νίκη.

Πλέον οι δύο ομάδες επικεντρώνονται στα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής, με τον ΓΣ να αντιμετωπίζει το Ανόβερο (23/9, 11:00) και τους "πράσινους" την ισπανική Τεράσα (23/9, 13:00).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΓΣΠ προηγήθηκε 2-0 στην πρώτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε 2-2 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και προηγήθηκε στην τρίτη περίοδο 6-3. Ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Λούδη ισοφάρισε με τον Καρούντζο στα τελευταία δευτερόλεπτα σε 8-8.

Έτσι, οι δύο αντίπαλοι έλυσαν τις διαφορές τους στη «ρώσικη ρουλέτα», με τον Μπραΐμη να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση για το «τριφύλλι» και τον Μπιτσάκο να διαμορφώνει το τελικό σκορ.


Οκτάλεπτα: 0-2, 2-0, 1-4, 5-2, πεν. 4-2

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Χρυσοσπάθης 3, Ανδρ. Μπιτσάκος 3, Άτζιτς 2, Χρ. Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 3, Νικολαΐδης 2, Δερμιτζάκης 2, Στίβενσον 1, Δευτεραίος 1, Νικολαΐδης 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x