Πόλο

Δάκρυσε η Πλευρίτου: «Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας, μας αδικεί πολύ η όγδοη θέση»

Ιδιαίτερα φορτισμένη η Ελευθερία Πλευρίτου μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της Εθνικής πόλο Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η όγδοη θέση που πήρε η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα δεν άφησε ικανοποιημένες πρώτες από όλες τις αθλήτριες της ομάδας. Η Ελευθερία Πλευρίτου, από τις κορυφαίες παίκτριες της ελληνικής ομάδας, μίλησε με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή μετά την ήττα από τον Καναδά στα πέναλτι, αποτέλεσμα που άφησε το ελληνικό συγκρότημα στην όγδοη θέση της διοργάνωσης.

«Η όγδοη θέση δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Είμαστε πολύ στενοχωρημένες και απογοητευμένες από τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά για το σημερινό. Τα προηγούμενα κρίθηκαν στο γκολ που φαίνεται ότι οι ομάδες έχουμε στο ίδιο επίπεδο. Και οι οκτώ ομάδες εδώ είμαστε το ίδιο καλές και έχει φανεί από τα σκορ, όλα έχουν κριθεί στο γκολ, κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη ανά πάσα στιγμή και μέρα, οπότε εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στις επόμενες δύο διοργανώσεις, τον Ιανουάριο στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί η 8η θέση μας αδικεί και πιστεύω σε κάθε μια από τις συμπαίκτριές μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x