Πόλο

Στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, ο Κάκαρης!

Ο Κώστας Κάκαρης είναι το νέο μέλος της Προ Ρέκο, η οποία πριν λίγο καιρό στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για ενδέκατη φορά στην ιστορία της.

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Κώστας Κάκαρης, ο οποίος ανήκει, πλέον, στο δυναμικό της Προ Ρέκο.

Η κάτοχος έντεκα Champions league και κορυφαία ομάδα παγκοσμίως, απέκτησε τον 24χρονο φουνταριστό, σημειώνοντας, στην ανακοίνωσή της, πως είναι ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί με το σκουφάκι της.

Ο Κάκαρης έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους, ενώ προέρχεται από δύο χρόνια στη Γιουγκ, με την οποία, επίσης, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ.

Επιπλέον, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της Εθνικής προς το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι.



«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Προ Ρέκο, την κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή μου που είμαι ο πρώτος Έλληνας αθλητής στην ιστορία του συλλόγου. Θα μοιραστώ τη θέση μου με τον Χάλοκ και τον Αϊκάρντι, δύο σπουδαίους παίκτριες με τεράστια εμπειρία. Δουλεύοντας μαζί καθημερινά, θα βελτιώνουμε ο ένας τον άλλο. Μίλησα με τον Γιόκοβιτς και τον Μπούσλιε, που έχουν εμπειρίες από την Προ Ρέκο. Μου είπαν ότι το κλαμπ είναι πολύ επαγγελματικό, αλλά παράλληλα σου αφήνει το χώρο να απολαύσεις το πόλο. Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα να περνάει καλά κάνοντας αυτό που αγαπάει. Φτάνω σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Στο Final-8 του Βελιγραδίου έδειξε ότι έχει κάτι παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Το πάθος που βγάζουν στο νερό και η επιθυμία για τη νίκη ήταν αξιοθαύμαστα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Προ Ρέκο ο Έλληνας διεθνής πολίστας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x