Πόλο

Στην εκπνοή ο Εθνικός

Με γκολ του Χατζηκυριακάκη πέντε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Εθνικός πήρε το «διπλό» στη Γλυφάδα με 8-7 στην τέταρτη αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών. Κορυφαίος ο Καρούντζος για τους Πειραιώτες.

Πραγματικό ντέρμπι με συναρπαστική εξέλιξη έδωσαν Γλυφάδα και Εθνικός στην τέταρτη αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, με τους Πειραιώτες να επικρατούν τελικά με 8-7.

Η Γλυφάδα ήταν ασταμάτητη στο πρώτο οκτάλεπτο και με ένα επιμέρους 4-0 πήρε τα ηνία στο σκορ, με τον Εθνικό να καταφέρνει μόνο να μειώσει μέχρι το ημίχρονο σε 4-2.

Στην τρίτη περίοδο ο Εθνικός έφερε το ματς στα ίσα (4-4), όμως ο ΑΝΟΓ κατάφερε να πάρει και πάλι τα ηνία, με την αγωνία στο συναρπαστικό ματς να μένει μέχρι τέλους.

Στην τελευταία περίοδο οι Πειραιώτες πάτησαν… γκάζι και αφού ισοφάρισαν (7-7) πανηγύρισαν την τρομερή ανατροπή με γκολ του αρχηγού τους, Μάνου Χατζηκυριακάκη, πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Πρώτος σκόρερ του ματς αναδείχτηκε ο Καρούντζος με τέσσερα τέρματα. Η ομάδα του Δημήτρη Σελετόπουλου συνεχίζει χωρίς νίκη στα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ενώ ο Εθνικός πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-8
Οκτάλεπτα: 4-0, 0-2, 2-3, 1-3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Σελετόπουλος): Καζάζης 1, Παπούκας 2, Αγγελίδης 1, Κατρουτζανάκης 1, Χατζηγούλας 1, Γιαννόπουλος 1.
Εθνικός Πειραιά (Κουντουδιός): Κουτσιαλής 2, Χατζηκυριακάκης 1, Βουλγαράκης 1, Καρούντζος 4.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Αλέξανδρος Μπλάνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x