Μαχητικά Αθλήματα

Προπονήσεις σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη για τον Τσαμαλίδη

Τελευταίος σταθμός του Μιχάλη Τσαμαλίδη σε αυτή τη μίνι προετοιμασία ήταν η Κατερίνη και συγκεκριμένα το γυμναστήριο του επί σειρά ετών Πρωταθλητή της Elite, Αλέξανδρου Τσανικίδη!

Ο Έλληνας Πρωταθλητής της Elite βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βόρειο Ελλάδα, όπου συνέχισε την προετοιμασία του, ενόψει μια σειράς πολύ σημαντικών αγώνων που τον περιμένουν από τον Φεβρουάριο και μετά!

Συγκεκριμένα ο «The Spartan» βρέθηκε για μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε σε προπονήσεις και σπάρινγκ, υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού Προπονητή Βασίλη Κοκόλη! Παράλληλα προπονήθηκε με τον πολύπειρο προπονητή Βλαδίμηρο Ουργκουντίνωβ, ενώ βρέθηκε στο ρινγκ με τον Πρωταθλητή του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Νανιτζανιάν, τον Πρωταθλητή της ΄Β κατηγορίας στα 80 kg, Ζαχαρία Κοροσίδη του Α.Σ. Βλαντιμίρ, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Χάρη Τσαουσίδη του Α.Σ. Άγιος Δημήτριος, αλλά και τον επαγγελματία Νίκο Αβραμίδη, που αγωνίζεται πλέον για την Danielyan Team!

Προπονήσεις σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη για τον Τσαμαλίδη

Τελευταίος σταθμός του Μιχάλη Τσαμαλίδη σε αυτή τη μίνι προετοιμασία ήταν η Κατερίνη και συγκεκριμένα το γυμναστήριο του επί σειρά ετών Πρωταθλητή της Elite, Αλέξανδρου Τσανικίδη! Επόμενος μεγάλος στόχος για τον Έλληνα Πρωταθλητή είναι το φημισμένο Διεθνές Τουρνουά Strandja, που θα διεξαχθεί από 2 έως 12 Φεβρουαρίου στη Βουλγαρία! Βέβαια, ο πιο σημαντικός μήνας για τον ίδιο είναι ο Μάρτιος, καθώς θα συμμετέχει στον προκριματικό γύρο διεκδικώντας μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το ερχόμενο καλόκαιρι!

Προπονήσεις σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη για τον Τσαμαλίδη

«Ήταν μια πολύ γεμάτη εβδομάδα, με πολλές προπονήσεις και συναντήσεις! Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναθλητές για τη βοήθειά τους, αλλά και τους προπονητές για τις πολύτιμες συμβουλές και τη φιλοξενία! Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να ξεκινήσει δυναμικά η χρονιά, με ένα καλό αποτέλεσμα στο 75ο Διεθνές Τουρνουά Strandja!», ανέφερε ο Μιχάλης Τσαμαλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x