Γενικά

Σεκιουριτάς «ισοπέδωσε» νεαρή που προσπάθησε να μπει σε γήπεδο να πανηγυρίσει

Ένας σεκιουριτάς έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στα καθήκοντά του γκρεμίζοντας μια νεαρή κοπέλα που μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει μαζί με δεκάδες άλλους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου στο οποίο φαίνεται ένας εργαζόμενος στην ασφάλεια να χτυπά μία νεαρή κοπέλα, προκειμένου να την απωθήσει να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, με τη λήξη του αγώνα και τη νίκη του Ole Miss με 55-49 επί του LSU για το κολεγιακό πρωτάθλημα αμερικάνικου ποδοσφαίρου, οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν να μπουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σεκιούριτι προσπαθούσε να τους σταματήσει, όπως έκανε και με την κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα την οποία χτύπησε με το χέρι του με αποτέλεσμα να τη πετάξει στο έδαφος.



«Όλοι ήταν ήδη στο γήπεδο. Τι κέρδισε με το να χτυπήσει το κορίτσι;» αναρωτήθηκε ένας από τους χρήστες του Χ με το βίντεο να έχει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια views.

Η εισβολή στο γήπεδο θα έχει και οικονομικό κόστος για το πανεπιστήμιο του Μισισιπή καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 δολαρίων για παράβαση των σχετικών κανόνων συμπεριφοράς στα γήπεδα.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x