Στίβος

Γλίτωσε τα χειρότερα η Στεφανίδη: Δεν υπέστη ρήξη, ξεκουράζεται και επιστρέφει

Η Κατερίνα Στεφανίδη υπέστη διάστρεμμα πρώτου με δεύτερου βαθμού και αναμένεται να την κρατήσει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

Γλίτωσε τα χειρότερα η Κατερίνα Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, η οποία τραυματίστηκε στην προθέρμανση των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, υπέστη διάστρεμμα πρώτου με δεύτερου βαθμού, όπως φάνηκε στη μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε.

Ο τραυματισμός αυτός αναμένεται να περάσει με ξεκούραση, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να νιώθει ανακούφιση, που γλίτωσε έναν χειρότερο τραυματισμό που θα την κρατούσε για περισσότερο καιρό εκτός.

«Το αφήσαμε ήσυχο να περάσει μόνο του. Πιστεύω σε δύο εβδομάδες θα είμαι πολύ καλά. Ήδη στην μία εβδομάδα νιώθω πως έχει αρχίσει να βελτιώνεται πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά στην επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ και πρόσθεσε:

«Προσπαθώντας να δω τα θετικά σκέφτηκα πως ίσως μου βγει και σε καλό όλο αυτό, γιατί τώρα ό,τι ασκησιολόγιο κάνω για να το δυναμώσω για να μην υπάρχει πιθανότητα να το πάθω πάλι, θα το κάνω και στα δύο πόδια ώστε να μην έχω προβλήματα με πελματιαία και φτέρνα, όπως έγινε τις προηγούμενες σεζόν.

Ήταν πολύ κακή η στιγμή που έγινε, γιατί ήμουν στο Παγκόσμιο. Μου δίνει κίνητρο αυτό γιατί έχασα έναν μεγάλο αγώνα, αλλά θεωρώ πως θα με βοηθήσει στην προετοιμασία μου αυτό που έγινε
», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x