Στίβος

Φουλ ελληνικών συμμετοχών στα ευρωπαϊκά μίτινγκ κλειστού στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου ταξιδεύει το Σάββατο για τη Γαλλία, ώστε να συμμετάσχει στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Παρισιού την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Μίλτος Τεντόγλου «άνοιξε» τη χρονιά πριν λίγες ημέρες στην Οστράβα με 8,09 στο μήκος σε έναν αγώνα όπου δεν του βγήκε η μεγάλη επίδοση. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και «χρυσός» Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στοχεύει σε μια εξαιρετική σεζόν, με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκώβης τον επόμενο μήνα.

Ο Έρβαν Κονατέ έχει κάνει φέτος 8,04 κι είναι ο μόνος από τους υπόλοιπους μετέχοντες που έχει περάσει φέτος τα 8 μέτρα.

Στην «πόλη του φωτός» θα βρεθεί κι ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα επιδιώξει στο Παρίσι να κάνει restart και να βρει άλματα ανάλογα των δυνατοτήτων του. Ο αθλητής θα προχωρήσει σε αλλαγή σε ένα από τα κοντάρια του, στο οποίο εντόπισε πως υπάρχει λάθος στη λαβή.

Η Τατιάνα Γκούσιν ψάχνει την τελευταία εβδομάδα ένα άλμα στο 1,93 στο ύψος κι ευελπιστεί να το ξεπεράσει στον αγώνα του Σαββάτου στο Χουστοπέτσε. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έχει περάσει φέτος το 1,91 και στον τελευταίο της αγώνα βρέθηκε στο 1,90.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια έχει στο πρόγραμμά της το μίτινγκ του Βελιγραδίου στις 13 του μήνα.

Ο Αντώνης Μέρλος θα συμμετάσχει σε αγώνα ύψους στις Βρυξέλλες το Σάββατο. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θέλει να βελτιώσει το φετινό του 2,21 από το μίτινγκ του Λουξεμβούργου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x