Μαχητικά Αθλήματα

Στην Ουγγαρία για προετοιμασία Πρεβολαράκη, Μπάρμπα και Γκίκα

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της πάλης συνεχίζουν εντατικές προετοιμασίες, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για το απαιτητικό 2024.

Οι Μαρία Πρεβολαράκη, Νικολέτα Μπάρμπα και Μαρία-Λουίζα Γκίκα συνεχίζουν τις σκληρές προετοιμασίες στο εξωτερικό. Οι τρεις πρωταθλήτριες της πάλης, μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μόισεν Παριγέι, συμμετείχαν σε πολυήμερο καμπ προετοιμασίας στην Ουγγαρία, το οποίο ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Ο στόχος φυσικά είναι να βάλουν τις βάσεις και να συνεχίσουν το έργο των τελευταίων ετών, δηλαδή τις μεγάλες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Το τελευταίο διάστημα οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν συμμετάσχει επίσης σε καμπ προετοιμασίας σε ΗΠΑ (Πρεβολαράκη), Παρίσι (Πρεβολαράκη, Γκίκα) και Ρωσία (Μπάρμπα).

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και περιλαμβάνει πολλαπλές προπονήσεις την ημέρα. Μεγάλος στόχος για την Πρεβολαράκη είναι η πρόκριση στο Παρίσι 2024, ενώ οι Γκίκα και Μπάρμπα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Η τύχη πάντως γύρισε την πλάτη στην Μπάρμπα. Η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης γύρισε νωρίτερα από την Ουγγαρία, προκειμένου να πάρει το καινούργιο διαβατήριο και να ταξιδέψει σε καμπ προετοιμασίας στη Ρωσία. Μόλις πήρε το νέο διαβατήριο, έπεσε θύμα ληστείας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ταξιδέψει.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι ο αγωνιστικός προγραμματισμός συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς κι όλα κυλάνε όπως τα έχει σχεδιάσει ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μόισεν Παριγέι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x