Στίβος

Αρχίζουν από Ημαθία τα ελληνικά μίτινγκ στίβου

Στην Αλεξάνδρεια θα ανοίξει η θερινή σεζόν για τον ελληνικό στίβο, αφού εκεί θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου το πρώτο μίτινγκ ανοιχτού.

Στις 8 Μαΐου θα διεξαχθεί το φετινό Αλεξανδρινό μίτινγκ ανοιχτού στίβου, που θα είναι το τέταρτο της σειράς. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει οκτώ αγωνίσματα ανδρών κι επτά γυναικών και θα συγκεντρώσει ορισμένα από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, τα οποία θα διεκδικήσουν τα τελευταία «εισιτήρια» για τις μεγάλες διοργανώσεις στίβου του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία, η Δήμητρα Γναφάκη στα 400 μέτρα εμπόδια, ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο τριπλούν, η Μαρία Πούρτσα στο τριπλούν, η Παναγιώτα Δόση στο ύψος, ο Οδυσσέας Μουζενίδης κι ο Τάσος Λατιφλάρι στη σφαιροβολία είναι ανάμεσα σε αυτούς που αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην πόλη της Ημαθίας.

Υψηλό συναγωνισμό θα έχουν τα σπριντ, με τις Ραφαέλα Σπανουδάκη, Πολυνίκη Εμμανουλίδου κι Άρτεμη Αναστασίου στις γυναίκες, ενώ στους άνδρες θα αγωνιστούν οι Σωτήρης Γκαραγκάνης, Νικόλας Παναγιωτόπουλος.


Τα αγωνίσματα:
Άνδρες
100 μ., 200 μ., 400 μ., 110 μ. εμπ., μήκος, τριπλούν, σφαιροβολία, σφυροβολία

Γυναίκες
100 μ., 200 μ., 100 μ. εμπ., 400 μ., ύψος, μήκος, τριπλούν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x