Στίβος

Παρόντες στη Λωζάνη Τεντόγλου, Στεφανίδη, Τζένγκο

Οι Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο θα δώσουν το «παρών» στο Diamond League στίβου της Λωζάνης την επόμενη Παρασκευή.

Με τρεις Έλληνες πρωταθλητές/τριες θα διεξαχθεί στις 30 του μήνα το Diamond League στίβου της Λοζάνης. Οι διοργανωτές του μίτινγκ της ελβετικής πόλης ανακοίνωσαν την Πέμπτη τη λίστα συμμετοχών κι αυτές περιλαμβάνουν τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος ανδρών, την Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ γυναικών και την Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό γυναικών.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος θα αντιμετωπίσει τους Τζέσουιν Αλντριν, Μουρέικι Στρεεσάνκαρ, Τάτζαι Γκέιλ και Ματία Φουρλάνι.

Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ θα αντιμετωπίσει ξανά τις κορυφαίες του κόσμου, ήτοι τις Χόλι Μπράντσο, Ρομπέρτα Μπρούνι, Μάργκοτ Σεβριέ, Νίνα Κένεντι, Ελάιζα ΜακΚάρτνεϊ, Κέιτι Ναζότ, Αντζέλικα Μόζερ, Αλίσα Νιούμαν, Βίλμα Μούρτο και Τίνα Σουτέι.



Τέλος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό θα αντιμετωπίσει τις Γιουλέμνις Αγκιλάρ, Κέλσι Μπαρμπέρ, Σίγκριντ Μπόρχε, Βικτόρια Χάντσον, Λιβέτα Γιασουνάιτε, Χαρούκα Κιταγκούτσι, Μακένζι Λιτλ και Αντριάνα Βιλάγκος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x