Γενικά

Στο WTT Feeder της Τσεχίας η Τέρπου

Συνεχίζονται ασταμάτητα και στην καλοκαιρινή περίοδο τα επαμειβόμενα διεθνή τουρνουά στην επιτραπέζια αντισφαίριση, συνεχίζονται κι οι ελληνικές παρουσίες.

Από την Πέμπτη ως και την ερχόμενη Κυριακή διεξάγεται στην πόλη Χάβιροφ το World Table Tennis Feeder της Τσεχίας, όπου θα πάρει μέρος η Ελισάβετ Τέρπου. Η αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας γυναικών έχει αποφασίσει από καιρό να δοκιμάσει και στην Τσεχία την αγωνιστική της κατάσταση κι αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή της σε τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μέσα στο καλοκαίρι.

Μετά από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας, η Τέρπου είχε αγωνιστεί στο WTT Contender της Κροατίας, το WTT Star Contender της Σλοβενίας και τώρα θα είναι παρούσα και σε τρίτης διαφορετικής βαθμίδας event, ώστε να δώσει νέα γερά αγωνιστικά τεστ και να «κυνηγήσει» βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Το τσέχικο Feeder φιλοξενείται στο εξαιρετικό «National Training Centre» του Havirov, χώρος στον οποίο είχε πάει το 2022 η Εθνική μας ομάδα γυναικών για να συμμετάσχει σε προπονητικό καμπ.

To Feeder του Χάβιροφ περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα, μαζί δηλαδή με το απλό, είναι το διπλό σε άνδρες και γυναίκες και το διπλό μικτό. Η Τέρπου, που βρίσκεται από την Τετάρτη 7 στην τσέχικη πόλη, θ’ αγωνιστεί και αυτή τη φορά μόνο στο απλό. Είναι στο κυρίως ταμπλό, θ’ αρχίσει την Παρασκευή την προσπάθειά της και περιμένει από τη σχετική κλήρωση να πληροφορηθεί την Πέμπτη την αντίπαλό της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x