Τένις

Ναδάλ εναντίον Αλκαράθ στο κορτ του… Netflix!

Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ θα αναμετρηθούν τον ερχόμενο Μάρτιο σε αγώνα επίδειξης με τίτλο «The Netflix Slam», πρωτοβουλία της μεγάλης εταιρίας παραγωγής.

Η τεράστια επιτυχία του Netflix ξεπερνά τα όρια της παραγωγής και παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών και εξαπλώνεται στο χώρο του αθλητισμού.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam, Ράφα Ναδάλ και ο επερχόμενος «αυτοκράτορας» του τένις, Κάρλος Αλκαράθ επιλέχθηκαν από την εταιρία για έναν μεγάλο αγώνα επίδειξης στο Λας Βέγκας. Οι δυο τους θα «κοντραριστούν» στη λαμπερή πόλη του τζόγου την Κυριακή 3 Μαρτίου του 2024 και η μάχη τους θα ταξιδέψει στις αγγλικές και ισπανικές αγορές της συνδρομητικής πλατφόρμας. Θα προστεθούν μάλιστα περισσότεροι αγώνες που θα πλαισιώσουν τον ισπανικό «εμφύλιο».

«Θα είναι μία φανταστική βραδιά για το τένις. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επισκεφθώ για πρώτη φορά το Λας Βέγκας, μία από τις καλύτερες πόλεις για διασκέδαση στον κόσμο!», δήλωσε στην επίσημη ανακοίνωση ο Ναδάλ.

Από την πλευρά του ο Αλκαράθ ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στο court με τον «θρύλο» του τένις, λέγοντας ότι «είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών και τα κατορθώματά του μιλάνε από μόνα τους».

Το «The Netflix Slam» όπως είναι ο τίτλος του event αποδεικνύει την πρόθεση της εταιρίας να επεκταθεί στην παραγωγή...αθλητικών γεγονότων, αφού η πρόσφατη προβολή ενός τουρνουά γκολφ με συμμετέχοντες πιλότους της Formula 1 και επαγγελματίες γκολφερς είχε μεγάλη ανταπόκριση και τράβηξε το ενδιαφέρον των συνδρομητών.

Το γεγονός της χρονιάς σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη των συνεργαζόμενων εταιριών μετάδοσης του αγώνα μεταξύ Ναδάλ και Αλκαράθ διευρύνει το πλαίσιο υπηρεσιών του Netflix. Πρόσφατα άλλωστε παρείχε αθλητικές ιστορίες όπως το «Formula 1: Drive to Survive», «Tour de France: Unchained» και αρκετά ντοκιμαντέρ με δημοφιλείς αθλητές.

Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x