Τένις

Απίθανος Τσιτσιπάς, «καθάρισε» τον Ετσεβέρι σε μία ώρα και έκλεισε ραντεβού με τον Ζβέρεφ στους «16»!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 σετ τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι με 6-1, 6-0 μέσα σε 62 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι τώρα στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι μέσα σε 62 λεπτά.

Ο Έλληνας τενίστας έτσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, δηλαδή, τον τρίτο γύρο, εκεί που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σάσα Σβέρεβ.



Ο Τσιτσιπάς έμεινε πίσω μετά από ένα break στο πρώτο σετ, αλλά απάντησε με ένα σερί 12 game με αποτέλεσμα φτάσει έτσι σε μία εύκολη νίκη.

Ο Ετσεβέρι δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στην πίεση που άσκησε ο Έλληνας τενίστας στο σερβίς, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να κάνει την ανατροπή στο πρώτο σετ από το 1-0 που είχε πάρει το προβάδισμα ο Αργεντινός. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα είχαν γίνει ακόμη πιο εύκολα για τον Στέφανο ο οποίος είχε χτίσει και αυτοπεποίθηση από την εμφάνισή του στο πρώτο σετ, καταλήγοντας να το πάρει χωρίς να χάσει ούτε ένα game.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x