Τένις

Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 42 ετών, ο σύντροφος της Σαμπαλένκα!

Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για τα αίτια θανάτου του Λευκορώσου πρώην αθλητή του χόκεϊ επί πάγου.

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόβ, πρώην αθλητή στο χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου από το 2021 της Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο Κολτσόβ ήταν πρώην επαγγελματίας αθλητής και ήταν μέλος της εθνικής Λευκορωσίας, ενώ είχε παίξει και στο NHL με τους Pittsburgh Penguins. Ο πρώην αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή στις ΗΠΑ και η ενημέρωση ήρθε από την ομάδα του, Σαλαβάτ Γιουλάεφ Ουφά. «Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Σαλαβάτ Γιουλάεφ, Κονσταντίν Κολτσόβ, πέθανε», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Η Σαμπαλένκα και ο Κολτσόβ ήταν μαζί από το 2021 και πολλές φορές ήταν μαζί της σε περιοδείες που έκανε στο πλαίσιο των τουρνουά της WTA.

Πολλές φορές η Λευκορωσίδα τενίστρια δημοσίευε φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τουρνουά που συμμετείχε ή ταξίδια που έκαναν από τον κόσμο.

Αρίνα Σαμπαλένκα: Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο σύντροφος της

Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική απώλεια για την 25χρονη αθλήτρια, αφού το 2019 έχασε τον πατέρα της, επίσης αθλητή στο χόκεϊ επί πάγου, που και εκείνος έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 43 ετών!

Αρίνα Σαμπαλένκα: Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο σύντροφος της

Ο Κολτσόβ ήταν «παρών» στο Australian Open, όπου η Σαμπαλένκα κέρδισε τον δεύτερο σερί τίτλο της στο συγκεκριμένο τουρνουά τον περασμένο Ιανουάριου, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα η αθλήτρια αποκλείστηκε στους «16» του Indian Wells και ανέβαζε στροφές για το Miami Open την ερχόμενη Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x