Τένις

Φορτσάτη κόντρα στην Καλίνσκαγια για την πρόκριση στα προημιτελικά του Miami Open η Σάκκαρη

Τη Ρωσίδα νούμερο 25 στην παγκόσμια κατάταξη, Άννα Καλίνσκαγια, αντιμετωπίζει η Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των 16 του Miami Open!

Με… φόρα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Miami Open η Μαρία Σάκκαρη!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει απόψε (25/3, 17:00) τη Ρωσίδα και νούμερο 25 στην παγκόσμια κατάταξη, Άννα Καλίνσκαγια, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της, οι οποίες ξεκίνησαν από το Indian Wells και συνεχίζονται και στο 1000άρι τουρνουά του Μαϊάμι!

Η Σάκκαρη ξεπέρασε χωρίς να χάσει σετ τα εμπόδια των Γουάν (6-2, 6-2) και Γιάστρεμσκα (7-5, 6-4), παρουσιάζοντας πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και δείχνοντας ότι έχει ξαναβρεί τον καλό της αγωνιστικό εαυτό.



Επόμενο εμπόδιό πριν τα προημιτελικά αυτό της 25χρονης Καλίνσκαγια, η οποία για να φτάσει στη φάση των «16» απέκλεισε Γουάνγκ (6-2, 6-2) και Οσταπένκο (6-3, 6-1). Έκανε την καλύτερη πορεία της σε Grand Slam στο φετινό Αυστραλιανό Open, όταν έφτασε μέχρι τις «8», ενώ δεν έχει ακόμα κατακτήσει κάποιον τίτλο.



Οι δύο τενίστριες έχουν συναντηθεί μία φορά στο παρελθόν, το 2021 στη Μόσχα, σε έναν αγώνα που δεν είχε ολοκληρωθεί, αφού η Ρωσίδα εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού και η Σάκκαρη πήρε τη νίκη (6-2, 1-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x