Τένις

Σπουδαία Σάκκαρη, αποθέωσε την Ντόι στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της!

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θέλησε να μιλήσει για τον εαυτό της μετά τη νίκη της επί της Μισάκι Ντόι, αλλά αφιέρωσε τις δηλώσεις της στην Γιαπωνέζα, που έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Μισάκι Ντόι στο Τόκιο και πήρε την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο στην καριέρα της 32χρονης τενίστριας, η οποία ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη μετά το τέλος.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός. Μετά τον τελευταίο πόντο έσπευσε να αγκαλιάσει την αντίπαλό της, λέγοντάς της υπέροχα λόγια και ευχές για τη συνέχεια της ζωής της.

«Είσαι απίστευτη παίκτρια, είσαι υπέροχος άνθρωπος, ήταν τιμή μου», ανέφερε.



Στις καθιερωμένες δηλώσεις της, η Μαρία Σάκκαρη ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό της και απευθύνθηκε ξανά με ευχές στη Μισάκι Ντόι.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για εμένα σήμερα. Ήταν τιμή μου να παίξω απέναντι στη Μισάκι, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της. Όπως σου είπα, σου αξίζει να απολαύσεις τη ζωή. Σου αξίζει να χαρείς, να διασκεδάσεις. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η ζωή στο τένις. Πάρε τον χρόνο σου. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον τρόπο να κάνεις κάτι ξεχωριστό ξανά. Ήταν τιμή μου να παίξω μαζί σου. Συγχαρητήρια, δεν θέλω να μιλήσω για μένα σήμερα», ήταν τα λόγια της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x