Τένις

Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος με το πως ξεκίνησα το τουρνουά, ελπίζω να συνεχίσω έτσι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τον τραυματισμό του Λάσλο Τζέρε και την πρόκρισή του στους 32 του τουρνουά που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο.

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Μόντε Κάρλο Masters πήρε ξεκούραστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την αποχώρηση του Λάσλο Τζέρε στο δεύτερο σετ λόγω τραυματισμού.

Σε δηλώσεις του, ο Έλληνας τενίστας ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Σέρβο, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνισή του, προσθέτοντας ότι ελπίζει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, δεν είναι και τόσο σύνηθες όταν παίζω. Προφανώς του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση γιατί οι τραυματισμοί δεν είναι ευχάριστοι. Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου, ξεκίνησα καλά το ματς, ήμουν συνεπής στο πρώτο σετ και έδινα καλό ρυθμό στην μπάλα. Είμαι χαρούμενος με το πως ξεκίνησα το τουρνουά, τα πράγματα δείχνουν καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για τη χωμάτινη περίοδο: «Στο χώμα μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα, αξιοποιώντας την τροχιά της μπάλας, αναμιγνύοντας τα πράγματα για να ανοίξεις το γήπεδο. Αυτό που σίγουρα κάνω διαφορετικά αυτή τη χρονιά σε σχέση με παλιότερα είναι ότι ανεβαίνω στο φιλέ λίγο συχνότερα και δεν μένω κολλημένος στην baseline. Είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω περισσότερο και στα μελλοντικά παιχνίδια μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x