Mini Football

Θεαματικός Φλεβάρης στο Total UNI-League!

Τα πρώτα ματς του δεύτερου μήνα του 2016 έδειξαν τι θα ακολουθήσει και στο υπόλοιπο του 15oυ Πανελλήνιου Πρωτάθληματος 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League!

Στον Βόλο, τρία ματς είχαν ως αποτέλεσμα την συγκομιδή 40 (!) γκολ! Οι Άπλυτοι σταμάτησαν στα 15 τέρματα, ενώ το κοντέρ για τους Μπέμπηδες και τους Κανονιέρηδες έφτασε στο 9.

Το Total της ΦΑΓΕ είναι παρόν στο Total UNI-League με τον πιο δυναμικό τρόπο. To Total αποτελεί μία από τις πιο περήφανες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες και με ξεχωριστή μονάδα παραγωγής στην Αμερική, πέρα από την τεράστια Ελληνική μονάδα. Το Ελληνικό γιαούρτι, στην τέλεια του μορφή, προβάλλεται μέσα από το ποδόσφαιρο... στην τέλεια του μορφή, το Total UNI-League!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπέμπηδες – Νάνοι United 9-5

Άπλυτοι – Los Volos Hermanos 15-1

Yakuza FC – Κανονιέρηδες 1-9

H UMBRO (περήφανος χορηγός του Total UNI-League) είναι μία εταιρία που στην Ελλάδα έχει κυριαρχήσει ξανά τα τελευταία χρόνια και μέσα από ιδιαίτερα έξυπνες και δυνατές συνεργασίες, όπως αυτή με την διοργάνωση έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων ως το απόλυτο football brand. Αυτό βέβαια είναι και το παγκόσμιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της εταιρίας.

Στην Θεσσαλονίκη, το δυνατό ματς της αγωνιστικής ήταν το Συκιές FC – Ποδήλατο 8-4, ενώ οι Μακεδόνες Λιβαδείων σταμάτησαν στα 13 γκολ.

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής... το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Θεσσαλονίκη:

Συκιές FC – Ποδήλατο 8-4

The Legends – Μακεδόνες Λιβαδείων 4-13

Τ.Τ. Productions – Mediterranean College 11-6

H ΝΙΚΟΝ αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς υποστηρικτές της διοργάνωσης καθώς από το 2007 μέχρι σήμερα έχει γεμίσει τους πρώτους σκόρερς, MVPs κτλ με ψηφιακές μηχανές ώστε να μην χάνουν στιγμή από τις στιγμές που... λατρεύουν να ζουν!

Το Total UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2016 της EMF (European Minifootball Federation).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x