Γενικά

Το κοινωνικό μήνυμα των αθλητών με αναπηρία του συλλόγου ΙΩΝΑΣ

Στον αγώνα "Race for Autism" στο Καβούρι Αττικής, οι αθλητές ξεχώρισαν με εντυπωσιακές επιδόσεις.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, αθλητές του συλλόγου ΙΩΝΑΣ πήραν μέρος σε δύο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή τους στην προώθηση της κοινωνικής συμμετοχής και της αλληλεγγύης. Με κεντρικό μήνυμα το "Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι", οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν με θάρρος και αφοσίωση στην πρόκληση των αγώνων.

Στον αγώνα "Race for Autism" στο Καβούρι Αττικής, οι αθλητές μας ξεχώρισαν με εντυπωσιακές επιδόσεις. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, παρά το φάσμα του αυτισμού, κατέκτησε τη δεύτερη θέση γενικής κατηγορίας ανάμεσα σε τυπικούς αθλητές, αποδεικνύοντας τη δύναμη της αποφασιστικοτητας του. Επιπλέον, ο CheJon Fernandes (χειρήλατο) και η Αντιγόνη Βασιλοπούλου (οπτική αναπηρία) με την Σοφία Μαλτέζου ως οδηγό, ανέδειξαν την αντοχή και την αντίστασή τους στον αγώνα.

Το κοινωνικό μήνυμα των αθλητών με αναπηρία του συλλόγου ΙΩΝΑΣ

Το κοινωνικό μήνυμα των αθλητών με αναπηρία του συλλόγου ΙΩΝΑΣ

Ταυτόχρονα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, άλλοι αθλητές του συλλόγου μας έλαβαν μέρος στον αγώνα "ΓΕΩΡΓΑΝΤΕΙΑ 2024", έναν αγώνα που διεξάγεται εις μνήμην του Ολυμπιονίκη μας Νικόλαου Γεωργαντά. Συμμετείχαν οι αθλητές :

Θανάσης Αγγελόπουλος (κινητική αναπηρία) 5 χλμ ειδικό τρίλατο Race runner.
Κωνσταντίνος Οκταπόδης & Αντώνης Παππάς (χειρήλατα)
Γιώργος Μπέλλος (οπτική αναπηρία) ποδήλατο Tandem με Guide τον Γιώργο Γκούντα.
Δημήτριος Λίτσιος (κινητική αναπηρία άνω άκρου)
Στον αγώνα 10χλμ την πρώτη θέση στις γυναίκες κατέκτησε η Βασιλική Βούτζαλη η οποία είναι αθλήτρια στο σύλλογο ΙΩΝΑ ως πιλότος - Guide σε αθλητές με οπτική αναπηρία
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Παππάς, δήλωσε: "Είμαστε υπερήφανοι για τους αθλητές μας που δείχνουν τη δύναμη της ανθρώπινης βούλησης και την αξία της αλληλεγγύης μέσα από τον αθλητισμό. Συνεχίζουμε το έργο μας για έναν κόσμο πιο δίκαιο και αλληλέγγυο." Ο σύλλογος ΙΩΝΑΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους υποστηρίζουν το έργο του, ειδικά την Άδα Σταματάτου και τον Κωνσταντίνο Καραμάνο για τη στήριξή τους. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΟΑΚΑ για τη συνεχή τους υποστήριξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x