Στίβος

Από επιπλοκές εγκυμοσύνης ο θάνατος της σπρίντερ Τόρι Μπάουι

Σύμφωνα με τη νεκροψία, η Τόρι Μπάουι πέθανε από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.

Η νεκροψία της Τόρι Μπάουι δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα και όπως διαπιστώθηκε, η Αμερικανίδα ολυμπιονίκης πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της.

Η 32χρονη σπρίντερ βρέθηκε νεκρή στις αρχές Μαΐου στο σπίτι της στην Κομητεία Όραντζ της Φλόριντα. Οι συγγενείς της ανησυχούσαν επειδή δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Η εκλιπούσα ήταν οκτώ μηνών έγκυος και είχε αρχίσει ο τοκετός την στιγμή του θανάτου της. Μπορεί να υπέκυψε από επιπλοκές που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της, συμπεριλαμβανομένης της εκλαμψίας που οδηγεί σε δυνητικά θανατηφόρες κρίσεις που σχετίζονται με υψηλή αρτηριακή πίεση, σύμφωνα με την αυτοψία.

H Mπόουι είχε κάνει θραύση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 4x100, το ασημένιο στα 100μ. και το χάλκινο στα 200μ. Επίσης, το 2017 στο Παγκόσμιο του Λονδίνου πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. και τα 4x100, ενώ στο Παγκόσμιο του Πεκίνου το 2015 ήταν χάλκινη στα 100μ. Παράλληλα, είχε ασχοληθεί με το μήκος, το τριπλούν, αλλά και τα 60 μέτρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x