Βόλεϊ

Τέλος η Κωνσταντινίδου από την ΑΕΚ

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, που αγωνίστηκε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών την τελευταία διετία, ανακοίνωσε σήμερα (14/05) η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ αποτελεί από σήμερα (14/05) η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, όπως έγινε γνωστό.

Η Ελληνίδα πασαδόρος, που αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της «Ένωσης», αναμένεται να μετακομίσει στο Μιλάνο, για λογαριαμσό της τοπικής ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και της εύχεται κάθε καλό για τη συνέχεια της καριέρας της. Η Λαμπρινή ως αρχηγός της ομάδας μας, την τελευταία διετία, συνέβαλλε τα μέγιστα και σήκωσε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ γυναικών, την περσινή σεζόν στην Άρτα. Μιλώντας στο «aek.gr», η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

"Ένας κύκλος δύο ετών κλείνει, κρατώντας μέσα του, όμορφες και δυνατές στιγμές όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου και οι συμμετοχές και στους δύο τελικούς. Ζήσαμε ξεχωριστές στιγμές με το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες μου και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ΑΕΚ γιατί μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και μαζί κάναμε ένα βήμα προς την επιτυχία. Φυσικά δεν γίνεται και δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο της ΑΕΚ που στάθηκε στο πλευρό μας στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Τον ευχαριστούμε πολύ, ελπίζω και ξέρω ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα σε αυτό το ιστορικό σωματείο που ονομάζεται ΑΕΚ, εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και οι δρόμοι μας ίσως συναντηθούν ξανά"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x