Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Όλα θα κριθούν στην λεπτομέρεια - Δεν ανταποκριθήκαμε αυτή τη φορά»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στο Μετς για το 3ο γκέιμ της ημιτελικής σειράς της Volley League.

Την ευκαιρία να «καθαρίσει» τη σειρά με τον ΠΑΟΚ και να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς της Volley League σπατάλησε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Δευτέρας (18/03), γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ στο Μετς.


Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε πως απόψε δεν βγήκε το παιχνίδι στην ομάδα του, ενώ τόνισε πως τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες στην ημιτελική σειρά με τον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι και δεν αντιμετωπίσαμε το γνωστό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Με τον ίδιο τρόπο χάσαμε τα δύο σετ. Μετά κυνηγούσαμε συνέχεια να μπούμε στο παιχνίδι. Στο τρίτο το καταφέραμε, στο τέταρτο όχι. Δεν ανταποκριθήκαμε αυτή τη φορά. Το δικό μας παιχνίδι δεν βγήκε, στα προηγούμενα παιχνίδια το καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα και είχαμε πει ότι η σειρά θα είναι μεγάλη και θέλει υπομονή. Θα προετοιμαστούμε για άλλο ένα παιχνίδι την Πέμπτη. Όλα θα κριθούν στην λεπτομέρεια και ποιος θα την πετύχει. Σήμερα το έκανε ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x