Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Άκρως ικανοποιημένος ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, που σφράγισε και το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs της Volley League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε πολύ μεγάλη νίκη, ο αντίπαλος είναι πάρα πολύ ισχυρός, κατά διαστήματα πιέζει υπερβολικά, άρα είναι φυσιολογικό μέσα στο σετ να υπάρχουν διακυμάνσεις και για τις δύο ομάδες. Ζητούσαμε συνέχεια συγκέντρωση στην τακτική, γιατί η τακτική μας έβγαινε. Όσο την ακολουθούσαμε καταφέρναμε να παίρνουμε πόντους, άρα συνεχώς τονίζαμε την τακτική και ότι πρέπει να συνεχίσουμε να την ακολουθούμε γιατί ξέρετε όσο περνάει η ώρα υπάρχει κούραση, δυσκολεύουν τα πράγματα.

Στο τρίτο σετ μπήκε ο Πετρέας στο σερβίς γιατί χρειαζόμασταν ένα πιο δυναμικό σερβίς από τον Ρανγκέλ και έκανε τη δουλειά. Στο τέταρτο σετ ο Ρανγκέλ έκανε 1-2 λάθη και βάλαμε τον Πετρέα για να παίξει καλύτερα, δηλαδή είναι απλό δεν είναι τρικ και μας βγήκε αυτή η αλλαγή.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, την πλειοψηφία των παιχνιδιών την κερδίζουμε με 3-0. Μετά τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος τερματίζουμε στην πρώτη θέση. Είναι πολύ σημαντικό, παίρνουμε το πλεονέκτημα έδρας για όλη τη σειρά των playoffs. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτά που κάνει η ομάδα. Βέβαια, αυτό δε λέει τίποτα γιατί όλη αυτή την καλή πορεία που έχουμε κάνει όλους αυτούς τους μήνες πρέπει να τη συνεχίσουμε και αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια, το είδατε και σήμερα. Στη λεπτομέρεια χάσαμε το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, στη λεπτομέρεια νικήσαμε σήμερα και αυτό θα γίνει και στο μέλλον. Παρ' όλα αυτά μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x