Βόλεϊ

«Αύριο πρέπει να είμαστε καλοί σε όλα τα σημεία»

Πανευτυχής μεν, αλλά… Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης, σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και στάθηκε στη μαχητικότητα των «πράσινων» και στα λάθη της.

Η μαχητικότητα που είχαν οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό (3-2) του Κυπέλλου βόλεϊ κόντρα στον Πανναξιακό, μετά το κακό ξεκίνημα ήταν το στοιχείο που άρεσε στον προπονητή του «τριφυλλιού», Γιώργου Ρούση, ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις οδηγίες που έδωσε πριν το τάι μπρέικ. «Συνήθως στο τάι μπρέικ λέμε τα πιο απλά στους παίκτες μας. Να παίξουμε όσο πιο απλά γίνεται, όχι κάτι παραπάνω. Το ποιος θα κάνει το σέρβις, το μπλοκ και πάει λέγοντας. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Σήμερα έπιασε και είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε και πρόσθεσε: «Κάναμε κακό ξεκίνημα. Απαράδεκτο ξεκίνημα. Προηγήθηκε ο αντίπαλος με 10-0, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε».

Ερωτηθείς για το τι δεν θέλει να δει στον τελικό. «Πολλά θέλω να πετάξω. Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι η μαχητικότητα που είχαμε, δεν τα παρατήσαμε. Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλα τα σημεία στον αυριανό τελικό», σχολίασε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x