Βόλεϊ

Καστελάνι: «Η Ζιράτ ήταν ομάδα υψηλού επιπέδου για τον Ολυμπιακό»

Την απόδοση και την ποιότητα της Ζιράτ εξήρε ο Ντάνιελ Καστελάνι μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της τουρκικής ομάδας.

Ο Ντάνιελ Καστελάνι τόνισε πως ο Ολυμπιακός πιέστηκε από το σερβίς της Ζιράτ στην Άγκυρα, στάθηκε στην ομαδικότητα των «ερυθρόλευκων» και ζήτησε πάντα να αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Αναλυτικά: «Απόψε, η Ζιράτ είχε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, πολύ υψηλού επιπέδου. Ήταν πάρα πολύ καλοί στο σερβίς, με μεγάλη ποικιλία στα χτυπήματά τους, κάτι που πιστεύω, ότι ήταν και το "κλειδί" του αγώνα.

Όσο για εμάς, δεν έχει σημασία το σκορ. Παλέψαμε με ομαδικό πνεύμα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε το τέλειο παιχνίδι, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε. Εμείς, συνεχίζουμε στο πλάνο μας, με το δικό μας στυλ κι ύφος παιχνιδιού».

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα συμπλήρωσε πως: «Φυσικά κι είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα που έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σε όλους τους τομείς του αγώνα, στην υποδοχή, στο σερβίς, στο μπλοκ. Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε το παιχνίδι μας, πρέπει να τους συγχαρούμε, το αξίζουν.

Όσον αφορά στην παρουσία μας στη διοργάνωση, νομίζω ότι αφήσαμε το ‘στίγμα’ μας, παίξαμε σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Κάποιες στιγμές μπορούσαμε να ανταποκριθούμε καλύτερα, κάποιες άλλες, όμως, όχι. Το Champions League τελείωσε για εμάς, συνεχίζουμε για τους υπόλοιπους στόχους που έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x