Βόλεϊ

Καστελάνι: «Στο δεύτερο σετ αλλάξαμε, παίξαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να το γυρίσουμε»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Καστελάνι, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ Ανδρών.

Παρά το νωθρό του ξεκίνημα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ Ανδρών.

Μετά τη λήξη του ημιτελικού στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντάνιελ Καστελάνι, στάθηκε στην βελτίωση της ομάδας του μετά το χαμένο πρώτο σετ, ενώ αναφέρθηκε και στον Μίλωνα, τον οποίο θα βρει απέναντί του στον αυριανό τελικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Στο πρώτο σετ σκεφτόμασταν πολύ, δεν κάναμε πράγματα. Στο δεύτερο αλλάξαμε, παίξαμε το παιχνίδι μας, κατάφερε η ομάδα και βρήκε τον ρυθμό της γι' αυτό καταφέραμε και το γυρίσαμε».

Για τον Μίλωνα: «Δεν είναι έκπληξη, κάνει όλη τη σεζόν μία εξαιρετική πορεία. Και στα ημιτελικά φάνηκε αυτό. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία τους, τα αδύναμα, ξέρουν κι αυτοί τα δικά μας. Οπότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x