Βόλεϊ

Κόβαρ: «Να είμαστε ταπεινοί, θέλουμε γεμάτη έδρα στη ρεβάνς»

Ο Γίρι Κόβαρ σχολίασε τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού για το Challenge Cup, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και καλώντας τον κόσμο στο γήπεδο για τη ρεβάνς.

Σπουδαία νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε με 3-1 σετ τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», παίρνοντας προβάδισμα στους μεταξύ τους ημιτελικούς για το Challenge Cup.

O Γίρι Κόβαρ, εκ των πρωταγωνιστών των «πράσινων», τόνισε τη σπουδαιότητα της νίκης αλλά και τη σημασία του να παραμείνουν προσγειωμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γίρι Κόβαρ:

Για την απουσία του Ερνάντες: «Είναι ενας παίκτης. Το βόλεϊ ειναι ομαδικό άθλημα. Ξέραμε πως θα ειναι πιο δύσκολο αλλα ειναι ομαδικό άθλημα. Θέλαμε να παλέψουμε. Δεν περίμενα πως θα κερδίσουμε με 3-1. Δεν έπαιξαν καλα και το 3-1 ειναι δίκαιο σκορ.

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί: «Είδατε τι πάθαμε από την Οριόν. Τίποτα δεν εχει τελειωσει, ειναι 50-50% και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί με τα πόδια στο έδαφος».

Για τη ρεβάνς που έρχεται και τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάμε στον τελικό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x