Βόλεϊ

Μιλεκόνσκι: «Χάσαμε τόσες ευκαιρίες για να πάρουμε το τρίτο σετ, ήταν πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός»

Στην απώλεια του τρίτου σετ στάθηκε ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό της Volley League ανδρών.

Ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι τόνισε πως ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένος κόντρα στον ΠΑΟΚ και φάνηκε πως έτσι θα πάει όλη η σειρά των ημιτελικών, πιστεύει πως έδειξαν χαρακτήρα κόντρα στην καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος και στάθηκε στο καλό μπλοκ και στο σερβίς τους.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι σε κρίσιμα σημεία του ματς. Ήταν απίστευτο που είχαμε τόσες ευκαιρίες να πάρουμε το τρίτο σετ και δεν το πήραμε. Ωστόσο, πιστεύω ότι όλη η σειρά με τον Παναθηναϊκό θα είναι παιχνίδια σαν κι αυτό είτε είναι στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο ή στο Λιγκ Καπ.

Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και το έδειξε, καθώς τερμάτισε πρώτος. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα εδώ στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Όταν έχουμε καλό σερβίς, το μπλοκ μας ήταν καλό και νομίζω είχαμε περισσότερα από τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x