Βόλεϊ

Καταιγιστικός Ολυμπιακός, «καθάρισε» την ΑΕΚ στου Ρέντη και πάει φουλ για πρωτιά!

Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ της ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών, παραμένοντας σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του!

Πάρτι του Ολυμπιακού στου Ρέντη με καλεσμένη την ΑΕΚ!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με άνεση και στιλ 3-0 σετ της «Ένωσης» (25-23, 25-14, 25-18) στο «Μελίνα Μερκούρη», στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών!

Αυτή ήταν η 14η διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ο οποίος έφτασε τους 50 βαθμούς, «αγκαλιάζοντας» πλέον την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs, αφού ο δεύτερος Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -7 (με ματς λιγότερο), τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους έμειναν στους 40 βαθμούς και την 3η θέση, με τον ΑΟ Θύρας να... καραδοκεί με 39 πόντους και ματς λιγότερο.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι «ερυθρόλευκες» δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο σετ (25-23), κυριαρχώντας απόλυτα στη συνέχεια του αγώνα, έχοντας ως μεγάλο τους «όπλο» το σερβίς!


Τα σετ 3-0: 25-23, 25-14, 25-18.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x