Βόλεϊ

Πολυτιμότερος της 17ης αγωνιστικής της Volley League o Φερνάντο Ερνάντες

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για τη 17η αγωνιστική της Volley League παρέλαβε ο Φερνάντο Ερνάντες για την εξαιρετική του εμφάνιση στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σε «πράσινα» χέρια για δεύτερη σερί αγωνιστική το βραβείο του MVP της Volley League!

Μετά τον Θανάση Πρωτοψάλτη, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι ο Φερνάντο Ερνάντες είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της 17ης «στροφής» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (24/2) με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Μετς.

Ο Κουβανός διαγώνιος του «τριφυλλιού» ήταν εκείνος που γύρισε το «κουμπί» στο τέταρτο σετ για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού με δικούς του πόντους βοήθησε στην ανατροπή από το -6 (19-13) του Ολυμπιακού «σφραγίζοντας» τη νίκη και το πλεονέκτημα για το «τριφύλλι».

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ με 6,4 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Σημείωσε 23 πόντους με 18/34 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 53%. Επίσης πήρε 3 άσσους από το σερβίς και 2 πόντους από το μπλοκ.

Κατά την παραλαβή του βραβείου από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο Ερνάντες δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για τη διάκριση αυτή. Δεν πιστεύω ότι την αξίζω μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς, στο μπλοκ-άμυνα και έτσι οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσω τις κρίσιμες μπάλες. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν από την αρχή και μέχρι το τέλος κάθε αγώνα και με κάνουν να... πετάω φωτιές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x