Βόλεϊ

Παρελθόν ο Ελγκέτα, επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Φλαούνας

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί ο Ελγκέτα. Προσωρινά αναλαμβάνει ο Φλαούνας. Δέσμευση της διοίκησης για καταβολή χρημάτων στους παίκτες, οι οποίοι σήμερα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Χωρίς τον Χόρχε Ελγκέτα θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volleyleague η ΑΕΚ. Στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο πέραν από της κακής οικονομικής κατάστασης των «κιτρινόμαυρων, η κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, καθώς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες που την έχουν φέρει στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Αντικαταστάτης του προσωρινά στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης αναλαμβάνει ο Άκης Φλαούνας. Ο υπηρεσιακός τεχνικός οδήγησε στη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ στην περσινή σεζόν και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη με αντίπαλο το Φοίνικα Σύρου κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Ο Έλληνας προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μόνο στο ματς της Δευτέρας (8/12) με τον ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστικη της Volleyleague, όπως συμφώνησε με τη διοίκηση της ερασιτεχνικής.

Ο ίδιος έκανε την παρακάτω μίλησε αποκλειστικά στο sport-fm.gr και επιβεβαίωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στους «κιτρινόμαυρους»: «Είμαι άνθρωπος της ΑΕΚ, σε μια δύσκολη στιγμή μου ζητήθηκε να βοηθήσω και θα το κάνω, όταν επιστρέψουμε από τη Θεσσαλονίκη θα συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, προέχει η ηρεμία της ομάδας».

Η διοίκηση της ΑΕΚ υποσχέθηκε στους αθλητές πως σύντομα θα πληρωθούν μέρος των δεδουλευμένων τους, καθώς ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης τρέχει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Από την πλευρά τους οι παίκτες της ΑΕΚ σήμερα θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, ώστε να γνωστοποιήσουν στο κοινό την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, όπως γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια των τελευταίων γεγονότων που συμβαίνουν στην ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα αποφάσισαν να συγκαλέσουν ανοικτή συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιαστεί στο φίλαθλο κοινό και η δική μας πλευρά, τα αίτια που μας οδήγησαν να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας μέσω διαβίβασης εξωδίκου στους εκπροσώπους της ΑΕΚ και να περιγραφεί με λεπτομέρειες η δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει όλο αυτό το διάστημα.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλείσθε για την συμμετοχής σας στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 13.00.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πετόσφαιρας
Ανδρέας Ανδρεάδης»


Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x