Βόλεϊ

«Το θέλαμε περισσότερο»

Στο πάθος που έδειξαν οι παίκτριες του Ολυμπιακού κόντρα σε εκείνες της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στάθηκε με δηλώσεις της στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η Σοφία Κοσμά.

Στους τελικούς δεν μετράει η τεχνική, αλλά η ψυχή που θα δείξει κάθε ομάδα.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού ήθελαν περισσότερο από εκείνες της ΑΕΚ να κατακτήσουν το Κύπελλο, με αποτέλεσμα να νικήσουν στα σετ με 3-1.

Έτσι, η βολεϊμπολίστρια των «ερυθρόλευκων», Σοφία Κοσμά, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 υπογράμμισε πως αυτή και οι συμπαίκτριές της έδειξαν παραπάνω πάθος και θέληση σε σχέση με εκείνες της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγο μετά τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ η Σοφία Κοσμά:

Για το νταμπλ:

«Είμαστε χαρούμενες για τη σημερινή μας νίκη, γιατί μέσα από μία δύσκολη χρονιά μετά από πάρα πολλές απογοητεύσεις είμαστε πλέον νταμπλούχες, αφού σε διάστημα δύο εβδομάδων καταφέραμε να νικήσουμε δύο φορές την ΑΕΚ. Τι να πω; Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου».

Για το που κρίθηκε το ματς:

«Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι κρίθηκε στο καλό σερβίς, στο μπλοκ και στην άμυνα. Αυτά τα παιχνίδια είναι θέμα ψυχολογίας. Δείξαμε πως το θέλαμε περισσότερο, αφού δεν αφήσαμε καμία μπάλα να πέσει κάτω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x