Μαχητικά Αθλήματα

«Χάλκινη» η Τελτσίδου στο Γκραν Σλαμ ταε-κβον-ντό του Μπακού

Λιγότερο από ενάμισι λεπτό χρειάστηκε η Ελισάβετ Τελτσίδου στον τελικό των ρεπεσάζ για να πανηγυρίσει και φέτος μετάλλιο στο Γκραν Σλαμ ταε-κβον-ντό του Μπακού.

«Χάλκινη» στο Γκραν Πρι ταε-κβον-ντό του Μπακού η Ελισάβετ Τελτσίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε πως ήταν και παραμένει η πιο σταθερή αθλήτρια στην κατηγορία των -70 κιλών κι ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η έβδομη Ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Μπακού με νίκη επί της Βόσνιας Σάμαρτζιτς, ενώ προκρίθηκε στα ημιτελικά μετά την επικράτηση επί της Ουγγαρέζας Γκέρτσακ στον τελικό του α`γκρουπ.

Στον αγώνα για την πρόκριση της στον τελικό, η Τελτσίδου ηττήθηκε στις παρατηρήσεις από τη Γαλλίδα Γκαγιέ, ωστόσο απέναντι στην Ολλανδέζα Πόλινγκ φρόντισε να επανέλθει η... τάξη! Με Ippon μετά από osaekomi και σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό έφτασε στη νίκη και στο έκτο μετάλλιο σε Γκραν Σλαμ από τον Οκτώβριο του 2022.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για την Τελτσίδου, η οποία θα παραμείνει στη δεύτερη θέση της Ολυμπιακής κατάταξης και την επόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι η Κροάτισσα Μάτιτς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Μπακού κι, ως εκ τούτου, θα διατηρηθεί στην κορυφή, θα είναι το Γκραν Σλαμ της Τιφλίδας που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x