Ισπανία

«Σπουδαίος ο Μέσι αλλά εγώ του δίνω τις ασίστ»!

Την σπουδαιότητα του Λιονέλ Μέσι αναγνώρισε ο Ντάνι Άλβες, όμως ο Βραζιλιάνος θέλει ο κόσμος να παραδεχθεί και τη δική του αξία. «Εγώ δίνω τις πάσες στον Μέσι», τονίζει ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι και το πιο… μετριοπαθές παιδί. Ο Ντάνι Άλβες είναι γνωστό πως όταν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό του δεν θα κρυφτεί πίσω από «πρέπει».

Έτσι λοιπόν όταν κλήθηκε να μιλήσει στην εφημερίδα «La Vanguardia» για τον συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, δεν ανέφερε τα τετριμμένα, αλλά έβγαλε τα παράπονα του και για τη δική του αξία.

Φυσικά, ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε πως ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι ο κορυφαίος του κόσμου, όμως τόνισε πως αυτός είναι που του μοιράζει τις ασίστ.

«Αν έβλεπαν την ιστορία, θα διαπίστωναν ότι είμαι εγώ που έχω δώσει τις περισσότερες ασίστ στον Μέσι. Το 400ο γκολ του Λιονέλ Μέσι, ήρθε μετά από δική μου σέντρα.

Στο πρώτο Μουντιάλ Συλλόγων, το καθοριστικό γκολ του Μέσι ήρθε από δική μου σέντρα. Όταν θα αποσυρθώ θα λένε: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος; Ο Μέσι. Και ποιος του έδινε τις πάσες; Ο Ντάνι. Στη Βραζιλία είμαι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους μετά τον Πελέ. Αμφισβητούμαι πάντα και είναι τρελό. Έχω τόση τύχη;
», είπε, χαρακτηριστικά, ο δεξιός μπακ των Καταλανών.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x