Γενικά

Στα άδυτα της Μονακό!

Το www.sport-fm.gr μπήκε στο ξενοδοχείο που μένει η Μονακό, μίλησε με τον Αμπιντάλ και βρήκε το πρόγραμμα της ομάδας. Οι ερωτήσεις για Αμαλφιτανό και Ολυμπιακό.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Αντώνης Σαούλης

Η τύχη δεν μας βοήθησε. Με την Μονακό στο Ζέεφελντ θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος θα μας έκανε… κονέ και για τους άλλους σούπερ σταρ, αλλά ο διεθνής αμυντικός ψάχνει για νέα ομάδα. Ωστόσο βρήκαμε την ευκαιρία και στο ξενοδοχείο να «τρυπώσουμε» αλλά και να μιλήσουμε με τους Φαλκάο και Αμπιντάλ.

Ο δεύτερος μάλιστα μας… καλωσόρισε στο ξενοδοχείο και ήταν ευγενικότατος.

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα η Μονακό για εμένα μετά το τέλος της καριέρας μου στην Μπαρτσελόνα. Αισθάνομαι πολύ καλά», μας είπε στα γρήγορα ο Γάλλος αμυντικός πολύ χαλαρός. Γενικότερα όμως ήταν έτσι τα πράγματα στο ξενοδοχείο της Μονακό.

Χαλαρά. Δίχως ασφάλεια παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούσαν… δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!

Κι όμως. Μπορούσες να έρθεις σε επαφή με τον κάθε παίκτη. Αλλοι δεχόντουσαν να πεις και καμιά κουβέντα. Ο πιο… στριφνός; Κλαούντιο Ρανιέρι. Δεν ήθελε να πει κουβέντα και μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα έδωσε εντολή στην ρεσεψιόν να απομακρύνει όλους όσους ζήταγαν φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους παίκτες!

Οσο για το πρόγραμμα; Σε δύο γκρουπ χωρισμένοι οι παίκτες με τις… πριμαντόντες να είναι μαζί στο πρώτο. Και με την επίσκεψη μας στο ξενοδοχείο βρήκαμε και την «Equipe» της Τετάρτης η οποία είχε αναλυτικό ρεπορτάζ για την Μαρσέιγ. Ο 28χρονος είχε παίξει στο φιλικό με την Σιόν ωστόσο το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό ο Αμαλφιτανό να φύγει με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί!

«Θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Αμαλφιτανό;», μας ρώταγαν οι άνθρωποι της Μονακό και στην συνέχεια έκαναν… χρηστικές ερωτήσεις. Μέχρι πότε θα κάτσει ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ τι φιλικά έχει κανονίσει κτλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x