Γενικά

Στα άκρα οι σχέσεις Κερετάρο - Ροναλντίνιο

Τελεσίγραφο έδωσε η διοίκηση της μεξικανικής Κερετάρο στον Ροναλντίνιο, ο οποίος δεν έχει παρουσιαστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες στις προπονήσεις της ομάδας.

Πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκύψει στην Κερετάρο με τη συμπεριφορά του Ροναλντίνιο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει παρουσιαστεί στις προπονήσεις του μεξικανικού συλλόγου τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες και ο πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη πως αν δεν εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα στην προετοιμασία, τότε θα λυθεί το συμβόλαιό του με υπαιτιότητά του.

Αρχικά ο Ιγνάσιο Αμπρίς, προπονητής της ομάδας, είχε απαντήσει πως είχε πάρει άδεια για το πρώτο μισό της προετοιμασίας, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βάση.

Αθλητικός διευθυντής της Κερετάρο, Χοακίν Μπελτράν, υπογράμμισε: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Έχει χάσει ήδη μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Αν δεν εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα, τότε θα παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του». Σε επίπεδο μάρκετινγκ η μεταγραφή του Ροναλντίνιο ήταν αρκετά κερδοφόρα για τον μεξικανικό σύλλογο, καθώς γέμισε σε όλα τα ματς το γήπεδο και πουλήθηκαν πολλές φανέλες του, αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο σε 10 αγώνες είχε πετύχει τρία γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x