Stoiximan Super League

«Στα… αουτσάιντερ ο Μανωλάς»

Στην Γιουβέντους φουλάρουν για την απόκτηση αμυντικού και ετοιμάζουν τις κινήσεις τους. Σε… δεύτερο πλάνο ο Κώστας Μανωλάς για τους «μπιανκονέρι», που ρίχνουν το βάρος σε άλλες τρεις περιπτώσεις.

Δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Γιουβέντους η απόκτηση του Κώστα Μανωλά, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport».

Οι Ιταλοί σε δημοσίευμά τους σχετικά με την υπόθεση στόπερ για τους «μπιανκονέρι», ισχυρίζονται πως η περίπτωση του στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο καθώς αυτή τη στιγμή το προβάδισμα το έχουν άλλοι τρεις αμυντικοί. Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας διευκρινίζεται πως ο διεθνής στόπερ δεν παραχωρείται με την μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως σχετικά με το «top3» των κεντρικών αμυντικών γίνεται αναφορά πως απαιτούνται αρκετά χρήματα προκειμένου να προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους.

«Στην Γιουβέντους ρίχνουν πλέον τα φώτα τους για την ενίσχυση της άμυνα, όπου οι επιλογές δείχνουν ιδιαίτερα ακριβές. Όπως αυτές των Νάστασιτς (Σίτι), Σάβιτς (Φιορεντίνα) και Ζαπάτα (Μίλαν). Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα αουτσάιντερ, σαν τον Μανωλά (ο οποίος δεν δίνεται δανεικός από τον Ολυμπιακό), τον Φλάαρ (Άστον Βίλα) ή κάποιον Βραζιλιάνο. Στην εγχώρια αγορά η προσοχή στρέφεται στον Ντανιέλε Ρουγκάνι, τον ταλαντούχο 21χρονο που βρίσκεται υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας με την Έμπολι», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x