Βόλεϊ

Στα… αστέρια ο ΠΑΟΚ

Με προορισμό την Γαλλία και τα… αστέρια του Champions League ταξίδεψε το πρωί της Τρίτης ο ΠΑΟΚ, για την παρθενική του εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του βόλεϊ.

Έτοιμος για το πρώτο του σερβίς στα αστέρια είναι ο ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε το πρωί της Τρίτης (3/11) στην Γαλλία για την πρώτη του συμμετοχή στο Champions league βόλεϊ ανδρών.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Τουρ στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα γίνει την Τετάρτη (4/11) στις 21.30, σε απευθείας μετάδοση απ’ τον OTE TV.

Δυστυχώς, για τον Νικολάι Ζελιάσκοφ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Πέτρος Πέτρογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στα πόδια στην προπόνηση με βάρη, ευτυχώς ελαφριά. Του έγιναν ράμματα και, αν και ακολούθησε κανονικά την αποστολή στη Γαλλία, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Για αγώνα με την Τουρ, ο Βούλγαρος τεχνικός τόνισε πως: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με τεράστια εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Για εμάς, αυτά τα παιχνίδια μόνο κέρδος θα είναι.

Η Τουρ είναι μια πολύ έμπειρη και επικίνδυνη ομάδα, καθώς παίζει πολύ γρήγορα και με πολλές κομπίνες. Όπως όλες παραδοσιακά οι γαλλικές ομάδες, έτσι και αυτή παίζει πολύ άμυνα, "σπάει" πολλές μπάλες και έχει μια πλειάδα πολύ καλών παικτών».

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε πως: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι για εμάς μια μοναδική εμπειρία. Ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα από τη συμμετοχή μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Κάθε πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή και έμπειρη ομάδα που πρωταγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια στο γαλλικό πρωτάθλημα. Πρώτη φορά αγωνιζόμαστε σε τέτοιο επίπεδο και είναι ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και που κυμαινόμαστε στον όμιλο. Είναι καλό που προερχόμαστε από νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως όλες οι γαλλικές ομάδες, έτσι και η Τουρ, είναι πολύ καλή στο κομμάτι μπλοκ- άμυνα, για αυτό χρειάζεται, από την πλευρά μας, να έχουμε πολύ υπομονή και να μην κάνουμε εύκολα το λάθος. Πρέπει να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της, να κλείσουμε τομ διαγώνιο της και διεκδικήσουμε με πάθος τη νίκη, όπως θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την νταμπλούχο Γαλλίας Τουρ, την ιταλική Τρεντίνο και τη βελγική Νόλικο Μαασέικ, ενώ την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν οι πρώτοι των επτά ομίλων, οι πέντε καλύτεροι δεύτεροι, καθώς και η διοργανώτρια του Final4.

3ος όμιλος
Τρεντίνο (Ιταλία)
Τουρ (Γαλλία)
ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
Νόλικο Μάασεϊκ (Βέλγιο)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



3ος όμιλος
1η αγωνιστική
4/11, 21.30: Τουρ (Γαλλία) - ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
5/11, 21.30: Τρεντίνο (Ιταλία) - Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x