Super League 2

Στα δικαστήρια Βασιλόπουλος-οπαδοί της ΑΕΚ

Στις δικαστικές αίθουσες θα συνεχιστεί η κόντρα του Άρη Βασιλόπουλου με μερίδα οπαδών της ΑΕΚ. Με μήνυση για ψευδή καταμήνυση απάντησαν στον δήμαρχο.

Συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες θα έχει η κόντρα οπαδών της ΑΕΚ με τον Άρη Βασιλόπουλο. Μετά τις αποδοκιμασίες κατά του δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας χθες κατά των αγιασμό των υδάτων στο άλσος της πόλης, δέκα οπαδοί της «Ένωσης» συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ. Εκεί βρέθηκαν λίγο αργότερα ο ίδιος ο δήμαρχος, μέλη της παράταξής του και κάτοικοι της περιοχής για τη διαδικασία αναγνώρισης. Ανάμεσά τους και ο δημοσιογράφος Μανώλης Καμπούρης που είχε καταγγείλει επίθεση και ξυλοδαρμό, ωστόσο δεν αναγνώρισε κανέναν και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Έξι από τους δέκα αναγνωρίστηκαν για συμμετοχή στο συμβάν ή για την επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, στους τρεις για σωματικές βλάβες και σε έξι για εξύβριση, απειλή και διατάραξη ειρήνης. Η δίκη με τη διαδικασία αυτοφώρου διακόπηκε, καθώς ζητήθηκε να καταθέσουν σαν μάρτυρες όσοι συμμετείχαν στην αναγνώριση. Η διαδικασία θα συνεχιστεί πλέον στις 16 Ιανουαρίου, με τους δέκα οπαδούς να είναι μέχρι τότε ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια, καθώς κατέθεσαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση στον δήμαρχο. Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς που αναγνωρίστηκαν ότι συμμετείχε στα επεισόδια του δημοτικού συμβουλίου, απέδειξε με έγγραφο πως τη στιγμή εκείνη ήταν στην εργασία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x