Χάντμπολ

Στα φαβορί ο Δούκας!

Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» συμφώνησε προφορικά με Τζηρά, Μυλωνά, Ζαμπούνη, κινείται για την απόκτηση Μπάρμπα και δύο ξένων!

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι μπαίνει ο Δούκας σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr

Ο ιστορικός σύλλογος άλλαξε το status σε σχέση με τα περασμένα χρόνια και αποφάσισε να ανεβάσει το μπάτζετ. Επίσης στην προσπάθεια αυτή έχει παίξει σημαντικό ρόλο ο εμβληματικός αρχηγός Γρηγόρης Χατσατουριάν που έχει αναλάβει μάνατζερ και ουσιαστικά κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους αθλητές.

Η ιστορική ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έχει να πάρει τίτλο από το 2010 (Κύπελλο) και με τις εντυπωσιακές κινήσεις που κάνει θα είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις και διεκδικήτρια των τίτλων, αφού πέρσι κατάφερε να μπει στην εξάδα και να παίξει και στον τελικό του Κυπέλλου με πολύ χειρότερο ρόστερ!

Ο Δούκας συμφώνησε προφορικά με τον 2ο σκόρερ της Handball Premier με 161 γκολ και διεθνή δεξιό εξτρέμ Δημήτρη Τζηρά, ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Εκτός από τον 26χρονο που επιστρέφει στον Δούκα, τον δρόμο του γυρισμού θα πάρουν όπως όλα δείχνουν Στάθης Ζαμπούνης και Χρήστος Μυλωνάς. Ο αριστερός εξτρέμ πέρσι έπαιξε στον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ, ενώ ο αριστερός ίντερ μετά την αναστολή λειτουργίας της Αναγέννησης Βύρωνα, είχε πάρει μεταγραφή στον Διομήδη Άργους.

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες κινούνται και για τερματοφύλακα. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται Γιώργος Μπάρμπας που θα μείνει ελεύθερος από τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ μετά την μεταγραφή του Τσιλιμπάρη, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Νίκος Λοίζος του Διομήδη Άργους, ο οποίος όμως ανήκει στον Φοίβο Συκεών.

Επίσης στα πλάνα είναι να αποκτηθούν και δύο ξένοι περιφερειακοί που θα ανεβάσουν αρκετά τον πήχη.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x