Τένις

Στα ημιτελικά του Open της Ρώμης η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με ανατροπή της Κίκι Μλατένοβιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Italian Open, αφού ξεπέρασε το σοκ της απώλειας του πρώτου σετ.

Με μια φοβερή ανατροπή, η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε σαν λιοντάρι στη Ρώμη και πήρε την πρόκριση για την τετράδα του Italian Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπορεί να έχασε με 7-5 το πρώτο σετ, στη συνέχεια όμως εμφανίστηκε καταιγιστική και με επικράτησε χάνοντας μόνον 3 games στα επόμενα δύο σετ, για να επικρατήσει με 6-3 και 6-0 της Γαλλίδας, Κριστίνα Μλατένοβιτς.

Η Κατερίνα Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα, νο 7 στον κόσμο, για μια θέση στον τελικό. Οι δύο τενίστριες είχαν συναντηθεί και πέρσι στο ίδιο τουρνουά, με την Τσέχα να παίρνει την πρόκριση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είχε στο χέρι της το πρώτο σετ, αφού προηγήθηκε με 4-1 και 5-3, ωστόσο η Μλαντένοβιτς πήρε το σετ με 7-5. Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη σε ένα τρελό σετ, θα προηγηθεί με 4-2, θα δεχτεί break, αλλά παρόλα αυτά θα ισοφαρίσει σε 1-1, με δικό της break στο σερβίς της Γαλλίδας. Στο 3ο σετ, άρχισε με δύο break και δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μλαντένοβιτς για να επικρατήσει με 6-0 στο 3ο σετ και να πάρει τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x