Stoiximan Super League

Στα «κόκκινα» ο Γκσπούρνινγκ

Την απόκτηση του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, που το δεύτερο μισό της περσινής περιόδου αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ο Πλατανιάς, για την ενίσχυση της θέσης κάτω απ’ τα δοκάρια.

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίκαελ Γκσπούρνινκ, ο οποίος ανακοινώθηκε απ’ τους Κρητικούς.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται την εστία των «ερυθρόλευκων» για την επόμενη σεζόν, μετά το πέρασμά του απ’ τον ΠΑΟΚ, όπου υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2014.

Η πρώτη του «επίσκεψη» στην Ελλάδα ήταν το 2007, για χατίρι της Ξάνθης, όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια, ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στο MLS με τους Σιάτλ Σάουντερς, με τους οποίους ανακηρύχτηκε τρίτος καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης και τρίτη καλύτερη μεταγραφή της σεζόν.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλοωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Πλατανιά. Από σήμερα όλη μου η προσοχή είναι επικεντρωμένη στον Πλατανιά. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου όσο το δυνατόν νωρίτερα. Έχω 100% ενέργεια και βλέπω μπροστά για να κάνουμε κάτι καλό. Η ομάδα του Πλατανιά είναι μια οικογένεια και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x