Αγγλία

Στα κόκκινα ο Μορένο

Την όγδοη μεταγραφή της για τη νέα σεζόν ολοκλήρωσε η Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλμπέρτο Μορένο, που αποχώρησε απ’ τη Σεβίλλη. «Η καλύτερη ομάδα της Αγγλίας», είπε.

Με την φανέλα της Λίβερπουλ θα αγωνίζεται απ’ τη νέα σεζόν ο Αλμπέρτο Μορένο που ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο.

Ο 22χρονος άσος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σεβίλλη –με την οποία πέρσι κατέκτησε το Europa League-, είχε μεταβεί τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία κι αφότου πέρασε από εξετάσεις, στη συνέχεια έπεσαν οι τζίφρες.

Την φανέλα με το «18» επέλεξε ο νεοαποκτηθείς άσος, που θα κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς δεν πρόλαβε να συμπεριληφθεί στη λίστα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ για την πρεμιέρα της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ με τη Σαουθάμπτον την Κυριακή.

«Για μένα, η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα της Αγγλίας και δεν θα μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη και να αγωνιστώ εδώ. Μίλησα με τους Τσάμπι Αλόνσο, Ρέινε και Αρμπελόα, όπου όλοι μου είπαν πως είναι ένας φοβερός σύλλογος με τους οπαδούς να την στηρίζουν παντού. Μου είπαν πως μπορώ να... μεγαλώσω ποδοσφαιρικά στη Λίβερπουλ και είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μορένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x