Τένις

Στα κορτ μέχρι το 2019 ο Φέντερερ

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει θετικά ο «βασιλιάς» Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έχει σκοπό να αγωνίζεται μέχρι και το 2019.

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα «Blick» , o Ρότζερ Φέντερερ έχει υπογράψει με τους διοργανωτές του Swiss Indoors Basel να συμμετέχει στο τουρνουά της πατρίδας του για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.

Που σημαίνει ότι εκτός από την φετινή του συμμετοχή που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ο Ελβετός κάτοχος των 18 grand slam θα αγωνιστεί το 2018 αλλά και το 2019, όταν θα είναι δηλαδή 38 ετών.

Να σημειώσουμε πως το Swiss Indoors Basel διεξάγεται προς το τέλος της χρονιάς γύρω στον Οκτώβριο. Φέτος θα γίνει 23-28 Οκτωβρίου, και ο «βασιλιάς» έχει αναδειχτεί νικητής του τουρνουά τις 7 από τις 12 φορές στις οποίες έχει αγωνιστεί στον τελικό.Πέρσι, απουσίασε από τη Βασιλεία για πρώτη φορά από το 2005, εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο Φέντερερ ήδη αδημονεί για να παίξει μπροστά στους συμπατριώτες του.

«Ανυπομονώ να έρθει το φθινόπωρο και να αγωνιστώ μπροστά από τους συμπατριώτες μου. Η Βασιλεία πάντα αποτελεί ένα από τα καλύτερα τουρνουά της χρονιάς για μένα»

Την χαρά του για την απόφαση του Φέντερερ να αγωνιστεί μέχρι και το 2019 εξέφρασε και ο πρόεδρος του τουρνουά, Roger Brennwald:

«Είμαστε στην προνομιακή θέση να έχουμε τον Roger Federer για τρία ακόμα χρόνια στο τουρνουά μας. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως είναι και η σημαντικότερη είδηση για μας.»

Στο τουρνουά του 2017, εκτός από τη μεγάλη επιστροφή του Federer, οι Ελβετοί φίλαθλοι θα έχουν τη χαρά να δουν και τον δεύτερο καλύτερο Ελβετό τενίστα όλων των εποχών, τον Stan Wawrinka, που ήταν ο πρώτος παίκτης που δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά της σειράς ATP World Tour 500.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x