Γενικά

Στα «μαλακά» ο Τσίλντρες

Με μία αγωνιστική αποκλεισμού και πρόστιμο 3.750 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Τζος Τσίλντρες για την ενέργειά του να χτυπήσει με αγκωνιά τον Τζέσε Γουάγκσταφ σε ματς του πρωταθλήματος Αυστραλίας.

Στα… μαλακά έπεσε ο Τζος Τσίλντρες από την αυστραλιανή ομοσπονδία μπάσκετ για την ενέργειά του να χτυπήσει με αγκωνιά αντίπαλο στο ματς των Σίδνεϊ Κινγκς με τους Περθ Γουάιλντκατς. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική αποκλεισμού από το πρωτάθλημα και πρόστιμο 3750 δολαρίων, απόφαση που τον χαροποίησε ιδιαίτερα: «Πιστεύω πως η διαδικασία ήταν δίκαιη. Έλαβαν υπόψη το τι έχω κάνει στην καριέρα μου και τον χαρακτήρα μου. Είμαι χαρούμενος που αφήνω όλο αυτό πίσω μου», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ο Τσίλντρες πάντως, αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά τον λογαριασμό του στο twitter, καθώς με αφορμή το χτύπημα στον Τζέσε Γουάγκσταφ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του επιτέθηκαν με μηνύματα. Κάποια από αυτά μάλιστα, είχαν και ρατσιστικά σχόλια όπως: «Είσαι ένας ηλίθιος αράπης. Φύγε και πήγαινε πίσω στην Αμερική», «τυπικός νέγρος... Χτύπησε τον παίκτη επειδή ήταν λευκός!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x