Χάντμπολ

«Στα ματς της ΑΕΚ εμφανίζονται τα προβλήματα…»

Για τον… «στοιχειωμένο» ημιτελικό κυπέλλου χάντμπολ AEK-Διομήδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Σταματιάδης.

Για τον… «στοιχειωμένο» ημιτελικό κυπέλλου χάντμπολ AEK-Διομήδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Σταματιάδης.

Την εκτίμηση ότι οι περιπέτειες, σχετικά με τη διεξαγωγή του ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους, εξέφρασε ο γ.γ. της Ομοσπονδίας Χάντμπολ και πρόεδρος της ΔΕΠ(διοικητική επιτροπή πρωταθλήματος).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σταματιάδη στους 94.6 και την εκπομπή «Play ball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου:

-για τον ορισμό του ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ-Διομήδης τη Πέμπτη στο κλειστό της Νέας Ιωνίας:

«Η ιστορία που ακολουθεί το συγκεκριμένο ματς μας αναγκάζει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί έχει αναβληθεί ήδη αρκετές φορές. Τι να πω αισιοδοξώ ότι τη Πέμπτη θα γίνει κανονικά. Τα κλειστά γυμναστήρια στην Ελλάδα είναι μια αμαρτωλή ιστορία, τα περισσότερα δεν είχαν άδεια λειτουργίας. Κάποια στιγμή το υπουργείο Αθλητισμού προσπάθησε να βάλει μια τάξη αλλά και πάλι έχουμε θέματα γιατί κάποια από αυτά είναι εντελώς αυθαίρετα».

-για το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ:

«Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι είναι πρόβλημα και αυτό απασχολεί γενικά τον συγκεκριμένο σύλλογο. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι όταν πάμε να κλείσουμε εμείς σαν Ομοσπονδία παιχνίδι της ΑΕΚ, τότε βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα, σου λέει γιατί δεν τους δέχτηκαν στην Χαλκίδα… Πάντως στα ματς πρωταθλήματος εντός έδρας δεν έχει πρόβλημα και το σωματείο καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες συνολικά».

-την καθυστέρηση του αγώνα για περίπου έναν μήνα:

«Κοιτάξτε, η ΑΕΚ ως όφειλε έκλεισε το κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας, ένα ασφαλές γήπεδο με σοβαρές προδιαγραφές που έχει γίνει ματς Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ, δεν μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο. Ωστόσο, κατά περίεργη διαδικασία ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν μας δέχτηκε, με αποτέλεσμα να έχουμε όσα ακολούθησαν».

-το θέμα με τα κλειστά γυμναστήρια στην χώρα:

«Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν κάνουν όλα τα κλειστά γυμναστήρια για αγώνες χάντμπολ, τα περισσότερα χτίζονται μικρότερα από τις διαστάσεις του αθλήματός μας. Ειδικά αυτό το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην Αττική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x