Αποστολή στο Γκνιεβίνο
Γιάννης Μιχαλάκης


O Xρήστος Μπούρμπος είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Η συμφωνία των δυο πλευρών ήταν δεδομένη εδώ και καιρό (για δύο χρόνια) κι εκκρεμούσε απλώς το τυπικό σκέλος, που είχε μπει στην αναμονή λόγω της προσφυγής του παίκτη κατά του ΟΦΗ. Ο 31χρονος άσος κέρδισε την υπόθεση, αλλά χρειάστηκε να περιμένει λίγες μέρες για την κατάθεση έφεσης από τους Κρητικούς.

Τα όποια νομικά εμπόδια ξεπεράστηκαν και ο έμπειρος δεξιός μπακ ταξίδεψε στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας, όπου χτίζεται η νέα ομάδα του «τριφυλλιού», έβαλε πράσινο σορτσάκι και φανέλα και πήρε μέρος για πρώτη φορά σε προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Μπούρμπος αποτελεί, επί της ουσίας, την πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας. Ακολουθούν λίαν συντόμως ένας στόπερ (υπάρχουν προχωρημένες επαφές και αναμένονται ανακοινώσεις) και ένας μέσος (στόχος ο Φάουστο Ρόσι της Γιουβέντους, αλλά υπάρχει και εναλλακτική λύση), ενώ μένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Αμπέντ για την οποία εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα έχει θετική κατάληξη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ