Πόλο

Στα «χαρακώματα» για την Ασημάκη

Από τη μία ο Ολυμπιακός με την Ασημάκη! Και από την άλλη η Βουλιαγμένη! Και οι δύο πλευρές μάχονται για το... σκουφάκι της διεθνούς πολίστριας...

Η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε το ρόστερ της για την νέα αγωνιστική σεζόν, στο οποίο συμπεριέλαβε και την Αλεξάνδρα Ασημάκη!

Η κίνηση αυτή της ομάδα της Βουλιαγμένης –αν και κατά κάποιους θεωρείτο αναμενόμενη- ήρθε να περιπλέξει αρκετά τα πράγματα στο μέλλον της διεθνούς πολίστριας, καθώς η ίδια έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!

Έτσι οι ερυθρόλευκοι και η Ασημάκη αυτόματα μπαίνουν στα χαρακώματα με την Βουλιαγμένη!

Η διαφωνία των δύο πλευρών έχει να κάνει με τον κανονισμό της δεκαετίας στο πόλο. Βάσει αυτού η Ασημάκη και ο Ολυμπιακός υποστηρίζουν ότι έχει συμπληρωθεί το διάστημα των δέκα ετών, κι έτσι η παίκτρια είναι ελεύθερη να συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα της αρεσκείας της.

Σημείο αναφοράς όμως σε αυτό είναι ο δανεισμός της Ασημάκη, στην ισπανική, Αλκοκόρν, την αγωνιστική σεζόν 2006-7 με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο.

Η Βουλιαγμένη υποστηρίζει ότι λόγω του δανεισμού της Ασημακή, η δεκαετία δεν έχει συμπληρωθεί και μάλιστα, ότι ο χρόνος παραμονής της στην ομάδα, με την επιστροφή της είχε αρχίσει να μετρά από το «μηδέν».

Πλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η Βουλιαγμένη να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι βάσει κανονισμών εάν κριθεί ότι η Ασημάκη δεν είναι ελεύθερη και δεν έπραξε νόμιμα υπογράφοντας στον Ολυμπιακό, τότε μπορεί να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, στον οποίο –φυσικά- και συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα πόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x