Επικαιρότητα

Σταϊκούρας: «Στα δύσκολα η πολιτική λύση αναζητείται από τη ΝΔ»

O τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, διεμήνυσε πως η ΝΔ είναι και πάλι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών.

Πραγματοποιώντας, από το βήμα του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων, ειδική αναφορά στο εσωτερικό και εξωτερικό momentum, ο τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, διεμήνυσε πως η ΝΔ είναι και πάλι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Παράλληλα, εγκάλεσε την κυβέρνηση πως με την πολιτική της και τις αυταπάτες της οδήγησε την Ελλάδα σε κατήφορο. «Ψηφίστηκαν μέτρα που συρρίκνωσαν το εισόδημα των πολιτών. Το αποτέλεσμα της ανερμάτιστης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ελλάδα να πέσει σε τέλμα. Το χάσμα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές οικονομίες διευρύνθηκε¨, τόνισε και επεσήμανε πως η κανονικότητα δεν έχει ακόμα επιτευχθεί.

«Ουσιαστική έξοδος από τα προγράμματα δε μπορεί να υπάρξει, γιατί η κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευτεί σε νέα μέτρα και υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα», είπε ο κ. Σταϊκούρας.
«Οικονομικό τέλμα, κοινωνική μιζέρια και παρακμή εντός. Από την άλλη, ευρωπαϊκή αμηχανία απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις. Αυτές οι μεταβαλλόμενες συνθήκες καθιστούν μεγαλύτερες τις απαιτήσεις των πολιτών από τη Νέα Δημοκρατία. Πάντα στα δύσκολα η πολιτική λύση αναζητείται από τη ΝΔ. Η παράταξή μας έχει καταγράψει τις σημαντικότερες επιτυχίες και τα λιγότερα λάθη, σε σχέση με τους πολιτικούς της αντιπάλους. Οι πολίτες αναδεικνύουν το κόμμα μας ως το μεγάλο και σταθερό πυλώνα του πολιτικού μας συστήματος. Ας κατανοήσουν κάποιοι πως η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη πατριωτική, φιλελεύθερη και ριζοσπαστική δύναμη της χώρας», σημείωσε ο τομεάρχης Οικονομικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x